5 reden om de oliën van Young Living te gebruiken
In juli 2019 kwam ik in aanraking met de producten van Young Living. Een dame kwam bij me thuis info geven over de mogelijkheden. Na het gesprek heb ik dan besloten om met het startpakket aan de slag te gaan. 

Vanaf dan is een hele nieuwe wereld voor me opengegaan! Ik ben de producten gaan gebruiken voor mezelf, mijn honden en mijn vriend. Ik leerde ook Young Living zelf beter kennen. Als kers op de taart kwam ik in een geweldig team terecht waar ik met mijn vragen naar toe kon gaan. Na 4 jaar kan ik zelfs zeggen dat er goede vriendschappen zijn uitgekomen! 

Ik som daarom graag mijn 5 redenen op om voor Young Living te kiezen! 

1. Zeer goede kwaliteit 
Young Living hanteert het unieke (!) Seed to Seal proces. 
Seed to Seal wordt gedragen door drie pilaren die elke Young
 Living operatie leiden en definiëren: van het bewust omgaan met de gronden en oogsten, tot het uitgebreid testen van alle producten en dit alles volgens strikte ethische standaarden.
Het zijn zuivere producten van hoge kwaliteit waardoor ik niet twijfelde om met deze producten aan de slag te gaan. 
(Wil je meer info over dit proces? Klik dan op de afbeelding. 
 
Afbeelding met tekstAutomatisch gegenereerde beschrijving

2. Goed team 
Je kom in een team terecht waar echte vriendschappen ontstaan. Ik organiseer samen met hen activiteiten maar eens afspreken voor een gezellige babbel kan zeker ook! 
Afbeelding met tekst, plafond, binnen, rommeligAutomatisch gegenereerde beschrijving

3. Goed geïnformeerd worden
Om vlot en goed aan de slag te gaan is informatie super belangrijk. Ik kan dan ook met trots zeggen dat dit een sterk punt is in ons team! We begeleiden teamleden super goed met de juiste info. Op deze manier gebruiken zij de producten op een correcte manier en zien zij optimaal resultaat! 

4. Veilig bij honden en kinderen
De producten kunnen ingezet worden bij dieren en kinderen door de hoge kwaliteit. Uiteraard is het juiste gebruik ook belangrijk. Ik gebruik de producten bij mijn eigen honden, vroeger in het hondenhotel en nog steeds bij de begeleidingen. Ik heb al zeer mooie resultaten gezien dus ik ga ze zeker blijven inzetten! 

Ook bij mijn zoontje Quinn gebruik ik de producten op een veilige en ondersteunende manier ♥

Wist je zelfs dat Young Living een eigen baby-, kinder- en dierenlijn heeft?! 
Afbeelding met binnen, hond, persoonAutomatisch gegenereerde beschrijving

5. Ik krijg financiële vrijheid 
Wist je dat je ook een centje kan bijverdienen met Young Living? 
Ik eerst ook niet maar ik heb wel alle voordelen ontdekt! Ik kies zelf wanneer en hoe hard ik voor Young Living werk. Het voelt eigenlijk zelfs niet als werken maar als mijn passie doorgeven aan andere mensen. Ik heb hier andere mensen en honden mee dus dat is het belangrijkste! Het is meer een levensstijl dan een echte job! 
Wie wil er nu geen financiële vrijheid?!

Ben je geïnspireerd door mijn redenen en wil je aan de slag gaan? 
Stuur me dan een bericht en we bekijken samen hoe je het beste kan starten. 
 
 


0 Comments

Leave a Comment