Scotch is een labrador van 11 maanden en kwam hier op logement. Ze is zeer zenuwachtig en soms angstig van mensen… Mijn vertrouwen had ze meteen waardoor ik dit mooi moment kon beleven.
 
Je ziet dus dat ze in het begin heel zenuwachtig is en me wil likken in het aangezicht. Ik laat haar gewoon laten doen en raak haar lichtjes aan en laat haar op haar eigen tempo connectie met me zoeken.
Als ze gaat zitten en tekenen van ontspanning laat zien dan start ik met masseren op de schouders. Hier zit veel spanning door stress (is bij ons ook zo..) dus masseren we dit zachtjes los. Ik praat ook zachtjes tegen haar.
Ze ging dan daarna zelf in haar mand liggen! Ik ging erbij zitten en masseerde haar kopje. Net zoals de schouders zit de nek vast door stress wat hoofdpijn kan geven… Je ziet haar nog geeuwen en dan valt ze in slaap 

Dit moment duurder ongeveer 10-15 minuten! Ik heb ook etherische olie op mijn polsen gedaan om het effect te versterken (Peace & calming blend van Young Living).

Ik heb hier zo hard van genoten! Met heel simpele handelingen en een hulpje van de natuur (etherische olie) kan je zo’n groot effect bereiken.
 
Kijk naar onderstaande video en geniet!Wil jij je hond hiermee ondersteunen? 
Stuur me een bericht en dan bekijken we samen hoe we dat kunnen doen! 

 
 


0 Comments

Leave a Comment